Golfreiser

Herreklubben har tatt initiativ til å arrangere golfreiser for klubbens medlemmer.

Første tur gikk til England høsten 2009 med 14 deltakere. Turen ga absolutt mersmak og det ble raskt invitert til ny tur våren 2010 hvor 32 spillere deltok.

Målsettingen med turene er å skape et variert og attraktivt reisetilbud til våre medlemmer.

Oversikt golfreiser

Se invitasjon til turene under tabellen.
TidStedKommentarerPåmeldingsfrist
24. - 27. april 2014England - Foxhills, ligger 40 minutter fra Gatwick.Foxhills er et flott sted med god standard og 3 flotte golfbander av god kvalitet. Det er 32 plasser tilgjengelig på denne turen.Fortsatt ledige plasser. Ta kontakt med Egil Østvik, se under.
11.-14. april 2013England. 50 min fra Gatwick
Marriott Tudor Park Hotel, Golf and Cuntry Club
Et meget flott sted med god standard og flotte golfbane av god kvalitet. Fana Golfklubb stilte mannesterk med 32 golfere.Gjennomført
5. - 10 nov 2012Portugal - Estoril20 spillere ble med på Estoril Intenational Golf Week.Gjennomført
12. - 15. april 2012South Lodge Hotel & Mannings Healt Golf Club32 spillere ble med på turen.Gjennomført
6.-12. nov 2011Portugal - EstorilEstoril Intenational Golf Week
20 spillere reiste sammen dette året.
Gjennomført
31.mars-3.april 2011Hilton Avisfor Park , utenfor LondonOver 30 spillere reiste denne våren til Hilton for å friske opp golfsvingen før sesongen startet. Gjennomført
30. okt-7. nov 2010Portugal - LisboaEstoril International Golf Week, Portugal.
7 personer deltok fra Fana Golfklubb.
Gjennomført
21-24. okt. 2010Selsdon Park, utenfor London15 spillere deltok på denne turen.
Det ble spilt 18 hull fredag - søndag.
Gjennomført
09-11. apr. 2010Cottesmore, utenfor London32 spillere deltok på turen.
Det ble spilt 18 hull fredag - søndag, samt lagspill fredag og lørdag.
Gjennomført
22-25. Okt. 2009Old Thorn, utenfor London14 spillere deltok på turen.
Det ble spilt 18 hull fredag - søndag.
Gjennomført

3 Comments


 1. Jens Grimsgaard
  apr 21, 2010

  Hvis man noen gang skal vurdere å få en flying-start på en golf-sesong så er svaret: Herregruppens tur til England! Og selv om det heter "Herregruppen" var dette åpent også for det annet svært så tiltalende kjønn. Et fantastisk selskap, flott sted, et nydelig vær som vi helt sikkert hadde gjort oss fortjent til. Takket være en Egil med sin helprofesjonelle logistikk, og en Randi som den allestedværende sekretariat og turneringsleder, ble dette en fornøyelse fra begynnelse til slutt. Takk for turen!


 2. Eivind A. Moen
  apr 19, 2010

  Tur til Cottesmore, 8. – 11. april 2010

  Det var 32 våryre golfere som møtte opp på Flesland torsdag ettermiddag for å sette kursen mot grønne marker på Cottesmore. Noen kjente og noen ukjente for hverandre, men med felles interesse ble vi fort en sammensveiset gjeng og stemningen ble god og stadig bedre utover helgen.

  Det var mørkt da vi kom frem til Cottesmore så vi fikk ikke sett noe av banene, men fasilitetene var fine og maten og drikken god så dette lovet jo bra. Da vi ble vekket av klippemaskiner før kl 06:30 skjønte vi at banene antakelig holdt bra standard. Her var det bare å komme seg opp og ut..

  Fredag og lørdag ble det først spilt 18 hull single turnering med slagspill for de med under 20 i hcp og stableford for de med høyere hcp. I tillegg var det lagt inn andre konkurranser som lengste drive og nærmest pinnen. Så var det tid for en kjapp lunch før det ble spilt en slags foursome match. Søndagen ble det bare spilt 18 hull single og det var i grunnen nok. Det er jo grenser for hva voksen ungdom uten særlig grunntrening makter i løpet av en helg.

  Etter en litt nervøs start for mange tok spillet seg opp etter hvert og resultatene ble bedre for hver runde. Fint vær og sommervarme på dagtid gjorde at vi knapt kunne fått en bedre start på sesongen. Når vi alle også reiste hjem som vinnere etter å ha fått en del av det rikholdige premiebordet var det ikke annet enn smil å se.

  En stor takk til Egil og Randi for et fint arrangement på Cottesmore og det arbeid som er lagt ned for å arrangere turen. Takk også til alle som var med på å gjøre turen til en trivelig opplevelse.

  Eivind A. Moen


 3. Reidun Haahjem
  apr 14, 2010

  Vi hadde en strålende tur til Cottesmore med litt varierende golfspill for egen del - men flotte muligheter og nydelig vær. Vi spilte 5 runder på tre dager, og utrolig nok gikk det helt fint. Banene var mindre fysisk krevende enn hva vi er vant til på Fana. Jeg er imponert over det knirkefrie arrangementet som jeg tror passet alle ferdighetsnivåer. Dette var en super start på sesongen og anbefales alle. Det er flott at noen står på og arrangerer slike turer som vi andre bare kan delta på. Takk til Egil og Randi og andre i arrangementskomiteen.

Hullsponsorer

Thunestvedt