Aktiviteter

for store og små – nybegynnere og erfarne

Fana Golfklubb er en aktiv klubb med et et bredt aktivitetstilbud til store og små, nybegynnere og erfarne spillere. Vi ønsker at alle skal kunne være med å spille ut fra sitt nivå og ambisjoner.

Noen synes det viktigste er å komme seg ut og spille med venner, mens andre er drevet av å bli en bedre golfspiller og forbedre sitt handicap.

– vi skal ha rom for alle.

 

Turneringer

Vi starter årets første turnering 26. april og avslutter ut i midten av oktober. En del turneringer er kun for medlemmer, mens andre turneringer er åpne for gjester.

Turneringer for sponsorer står ikke oppført i turneringslisten, men det arrangeres en rekke turneringer også for dem.

Vi ønsker at våre turneringer skal bidra til et godt miljø i klubben og håper deltakerne vil benytte seg av det restauranttilbudet som er i klubbhuset.

Aktive grupper

Er du medlem i klubben, sjekk ut aktivitetsprogrammet til dame-, herre-, senior- og juniorgruppen. Her finner du alt fra medlemskvelder med motefremvisning til golfturneringer med påfølgende middag.

Gruppene legger vekt på å ha golfrunder med ulike spilleformer og varierer mellom å benytte 9-hullsbanen og hele 18-hullsbanen. Jo flere som er med å spille, jo kjekkere er det. Gruppene sine aktiviteter ligger i golfbox – så meld dere på der.

© Fana Golfklubb 2015 | Design og utvikling: Knowit