Banen åpner på lørdag!

Alle har lagt merke til at våren har vært snill i år, og ryktene om tidlig baneåpning har slått rot, med rette! Gresset vokser, og vi har klippet greenene. Vi åpner alle 18 hull for ordinært spill fra lørdag 23. mars kl 08:00. Booking av starttid i Golfbox er nå åpen.

Vi vil løpende vurdere baneforhold og vær, og kan komme til å stenge banen enkelte dager eller begrense antall tider de første ukene. Dette kan medføre at reserverte tider blir slettet (du vil i så fall få beskjed på mail fra Golfbox). Vi vil løpende oppdatere banestatus på hjemmesiden. Følg med der!

VIKTIG: Banen er mer sårbar tidlig på våren enn ellers. Det er derfor helt avgjørende for at vi skal kunne holde åpent at dere reparerer alle nedslagsmerker og legger tilbake oppslått torv.

Vi har ikke rukket å ha dugnad enda, og det kan være noe kvist og annet på fairway og semirough, men det legger vi til grunn at alle kan leve med på denne tiden. Det anbefales ballplassering (køllelengde) på områder klippet i fairwayhøyde eller kortere, og mulighet for rengjøring og tilbakelegging av ballen i semirough. Mer om dette lenger ned i nyhetsbrevet.

NB! Vinterbanen holdes stengt fredag, slik at vi kan får ryddet bort matter og vinterhullene før baneåpning.

SHARE IT: