Bronseguttene

Bronse kuttetVåre unge menn, Jarand Ekeland Arnøy, Lars Mjeldheim Sandvoll, Christian Kahrs Skaale og Andreas Lloyd Aronsen lå likt med Stavanger etter de to første dagene. Miklagard hadde stukket av i teten, men bak var det jevnt, med forhåndsfavoritt Oslo et slag foran Stavanger og Fana. Våre karer spilte 76-76-70 og 67, og beste unge herre var Christian Kahrs Skaale. 67 slag er nest beste singelrunde i dette NM, et slag bak bestemann, Marcus Braadlie. Christians runde reddet bronsemedaljene, et slag bak Oslo. Miklagard vant med 20 slag til sølvmedaljørene. Stavanger falt av og måtte se seg passert av både Fana og Drøbak.
Før NM sa headpro Hans Åberg at målet var topp seks, men med litt klaff kunne det bli medalje. Nå er bronsen sikret og på vei vestover.
Proffen vår, Jarand Arnøy, sa til Norsk Golf at dette laget er det beste Fana noen gang har stilt i NM. Resultatet viser at han hadde rett.

Jentene Lag-NM 2017Vårt damelag, bestående av Stine Axelsen, Karen Klubben og Mine Othilie Riis Lied, er vel det yngste som noen gang har spilt Lag-NM for Fana. Sportslig ledelse har varslet at det skal satses på å få damene opp i elitedivisjonen. Sånn sett er laget godt i gang. Denne gang ble det femteplass, fire slag bak plassen foran, men et hav før laget på sjetteplass, Meland.

Gratulerer til alle sammen og takk for strålende innsats.

SHARE IT: