Coaching system

Norges Golfforbund startet i 2006 et utviklingsprosjekt med navn Coaching System. Intensjonen var/er å tilby alle landets golfere et konkret hjelpemiddel, som skal fremme individuell utvikling uansett ambisjonsnivå.

Det er til tider utfordrende å vite hvorvidt man trener hensiktsmessig og/eller på de riktige tingene. Coaching Systemet består av ferdighetskort som i sin tur er bygget på kravprofiler for ulike nivåer i systemet. Altså, hvor god må jeg være på de ulike områdene i spillet, for å ta meg videre til neste ferdighetsnivå…?

Ved å trene og teste seg på ulike øvelser og krav til ferdigheter kan man avansere i systemet og samtidig få konkret tilbakemelding på hvilke områder man trenger å forbedre seg på.

Pakkeløsningen/tilbudet innholder:

*  Coaching System-programmet
*  Tilgang til landsomfattende database
*  5 x 25 minutt individuelle leksjoner
*  1 stk Ballkort à 30 klipp 

Pris: 1500 kr/deltaker

For link til offisiell infoside, klikk på bildet…

Proen
Når eleven har funnet ut hvilke områder som krever forbedring, kontaktes Proen. Proen og eleven vil da enes om et opplegg som skal ta eleven videre til neste nivå i systemet.

Database
Alle som deltar i programmet, vil ved henvendelse per E-post, motta en kode til sin egen profil i databasen. Der finnes også en rekke nyttig informasjon i tillegg til selve systemet. Selve programmet er levende og ny og relevant informasjon gjøres tilgjengelig fortløpende.

[fancy_box]For henvendelser, vennligst kontakt:

[arrow_list] [/arrow_list] [/fancy_box]

© Fana Golfklubb 2015 | Design og utvikling: Knowit