Fana Four Ball – Best Ball 2018

Far og datter Klubben lot klubbene snakke og “klubbet ned” resten av Fana Golfklubb.

21. mai 2018 gikk Fana Four Ball – Best Ball av stabelen i strålende solskinn. Four Ball – Best Ball er en parturnering hvor hver spiller i laget spiller sin individuelle runde, men beste stableford score på hvert enkelt hull blir tellende for laget. Turneringen ble gjennomført med ½ handicap, men selv det la ingen demper på scorene som det ble delt ut premier for. De seks øverste lagene, av i alt 30 lag som stilte til start, ble premiert for sin gode innsats. Opptil flere velkjente parsammensetninger som har gjort det bra i parturneringer tidligere gjorde seg bemerket blant topp 6.

Turneringskomiteen takker for god innsats fra alle lag, men begrenser oss til å nevne lagene som fikk premier.

Sjette plass ble erobret av ekteparet May og Atle Helland med 37 poeng, mens femte plass stakk far og sønn Lawrence og Nicholas McCourt av med også med 37 poeng men på bedre handicap.

Den «sure» fjerdeplassen gikk til Ketil Johnsen og Truls Knarvik med 38 poeng. De ble tuktet av den svenske bordtennis spilleren Mats Jønsson i tospann med Erik Høisæter som også gikk på 38 poeng men med bedre handicap og seilte dermed inn til bronseplass.

Sølvplass og med 40 poeng gikk til runner up guttene Jan Ole Foldnes og Atle Foldnes.

Til slutt var det ingen som kunne gjøre noe med Karen Klubben som tauet sin far Jan-Inge Klubben inn til 43 poeng og «Gullet ska hem». Ryktene vil ha det til at Jan-Inge kun var med for at de skulle være mange nok til å danne et par 😊. Etternavnet tatt i betraktning så var det vel ingen overraskelse at de vant hver sin splitter nye klubbe.

Alle var for øvrig enig om at det hadde vært en fin dag…..

 

Tom Wilhelmsen

SHARE IT: