Fana Proshop Open – stort premiebord

Velkommen til Fana Proshop Open 2018

Fana Proshop Open er en parturnering der alle lagene spiller i en og samme klasse. Turneringsleder Marcus Knudsen har stor tro på mange deltakere, noe som igjen betyr stort premiebord.
-Jeg tror vi fort kommer opp i en samlet verdi på premiebordet på 20.000 kroner, smiler Marcus. Turneringslederen har også sjekket værmeldingen.
-Holder yr.no hva de nå melder blir det en strålende fin søndag på Fana Golfklubb. Alle kan være med, også spillere som ikke er medlem i Fana Golfklubb. Det er bare å følge linken og melde seg på, oppfordrer Marcus.

Vi spiller Fourball/Stableford med 90 prosent hcp. Fourball er 2 spillere på hvert lag der begge spiller sin ball. Best score av spillerne blir parets score.

Ved påmelding skriv inn hvem du ønsker å spille sammen med. Du kan melde deg på alene, da setter turneringskomiteen opp lag så godt en kan.

Frist for påmelding er torsdag 6. sep kl. 12.00.

Tidsplan turneringsdagen:

  • Registrering deltakere kl. 08.30 – 09.30 (NB! påmeldte som ikke har møtt til 09:30 vil bli strøket og plassen tildelt de på ventelisten)
  • Informasjonsmøte ved range kl 09:40
  • Shotgun-start kl. 10.00
  • Sosial samling og premieutdeling etter endt spill

Startavgift er kr. 200,- (kr.100 for juniorer). Medlemmer uten spillerett betaler greenfee på kr. 350,-  i tillegg til startavgift.
Hele startkontigenten går til premier!

Gjestespillere betaler subsidiert greenfee kr.400 (juniorer kr.200)

Alle henvendelser og spørsmål kan rettes til turneringsleder Marcus Knudsen.

Meld deg på her

SHARE IT: