Turneringer og aktiviteter

Turneringslistene for juniorer utvides i løpet av sesongen.
Spillerne er selv ansvarlig for påmelding i Golfbox. Dersom du mangler innlogging i Golfbox, send en melding til fanagolf@fanagolf.no eller skriv inn i kontaktskjemaet nederst på nettsiden.

Følg med på hvordan det går på Golfbox Livescore

Aktivitetskalender Vår 2019

Interne junior arrangementer 2019

Alle juniorer i Team Fana Junior kan delta på interne arrangementer i Fana Golfklubb. Det er ingen krav til handicap for å være med.
NårAktivitet og link
30. april 18:15 - 19:45Kick-off 2019
3. mai Golf og Hotdog V1-2019
31. maiGolf og Hotdog V1-2019
14. juniGolf og Hotdog V1-2019

Regionale juniorturneringer

Narvesen Tour er åpne klubbturneringer i golf for barn og juniorer, og arrangeres av golfklubbene i hver region. Alle jenter og gutter i alderen 6-19 år er velkommen til å delta på Narvesen Tour, uavhengig av tidligere turneringserfaring. Turneringene er derfor inndelt i ulike klasser etter kjønn, alder og ferdighetsnivå, og det er ulike spilleformer og banelengder tilpasset klassene. Du kan lese mer om Narvesen Tour på golfforbundets egne sider.

I vår region (Vestlandet Nord) er det 7 – 8 klubber som arrangerer Narvesen Tour hvert år. Man melder seg på i golfbox. Under ser dere en link til golfbox hvor dere finner alle årets turneringer.

I tillegg til turneringene i regionen arrangerer Norges Golfforbund en Narvesen Tour for juniorer fra alle golfklubbene i Norge helgen 22-23. april i Kragerø. I tabellen under ser dere link til dette arrangementet, hvor dere også kan melde dere på dersom dere ønsker å delta her.

Link
Narvesen Tour
Narvesen Tour - Order of Merit (OoM)
Narvesen Tour Vestlandet Nord på Facebook

Nasjonale juniorturneringer

Srixon Tour er den øverste turneringsserien for juniorer i Norge. Srixon Tour skaper en god arena for utvikling og forbereder spillerne på internasjonal turneringsdeltagelse. Turneringer på Srixon Tour teller på den internasjonale amatørrankingen, og gir dermed et bedre grunnlag for norske spillere til å få erfaringer internasjonalt.
Du kan lese mer om Srixon Tour på golfforbundets egne sider.

Link
Srixon Tour
Srixon Tour - Order of Merit (OoM)

 

 

Lenker til andre aktuelle sider:

NGF, retningslinjer og kriterier for turneringene
Global Junior Golf
World Junior Golf Series
Verdensranking juniorer
Verdensranking for amatører

© Fana Golfklubb 2015 | Design og utvikling: Knowit