Påmelding juniortrening

For å delta i Team Fana Junior må man være medlem i Fana Golfklubb. Juniorer kan velge mellom å bli «innskuddsmedlem» eller «junior på spesielle vilkår». Velger man å bli innskuddsmedlem må du kjøpe en andel i Fana Golfklubb. Dette kan administrasjonen i Fana Golfklubb være behjelpelig med. Du kan lese mer om priser og betingelser for deltagelse i Team Fana Junior her. Merk at medlemskap i Fana Golfklubb og i Team Fana Junior fortsetter til man melder seg ut. Utmelding fra Fana GK eller nedgradering av medlemskapet før 31.12 får økonomisk effekt først for det kommende året. Utmelding eller nedgradering etter årsskiftet innebærer at jeg er pliktig å betale kontingenten for det året vi da er inne i. Utmelding skal være skriftlig/på email til fanagolf@fanagolf.no

I forbindelse med ditt medlemskap i Fana Golfklubb behandler vi en rekke person-opplysninger om deg. Etter GDPR art. 12 skal vi gi deg informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger. I vår personvernerklæring kan du lese om behandlingen av dine personopplysninger når du er medlem av Fana Golfklubb. Når du sender inn skjemaet under bekrefter du samtidig at du har gjort deg kjent med personvernerklæringen.

 

Vennligst fyll inn skjemaet under:

Fornavn spiller:

Etternavn spiller:

Adresse:

Postnummer:

Poststed:

Medlemsnummer i Fana Golfklubb:

Om du ikke er medlem fyll i hele skjemaet

Medlemstype:

For kontingenter se øverst på siden.

Fødselsdato:

HCP:

Mobilnummer spiller

E-post spiller

Foreldres fornavn:

Foreldres etternavn:

Foreldres adresse:

Foreldres postnummer:

Foreldres poststed:

Foreldres mobiltelefon:

Foreldres e-post:

Det forventes at foreldre ved forespørsel hjelper til i forbindelse med interne arrangementer m.v. I tillegg ber vi om svar på følgende spørsmål:

Jeg har muligens anledning til å medvirke til å skaffe sponsor til juniorgruppen i Fana GK (for eksempel arbeidsgiver eller andre kontakter):
 Ja nei

Kommentarfeltet under kan brukes til å angi hvilken dag det eventuelt IKKE passer å trene, samt beskrive spesielle forhold vi må ta hensyn til. (f.eks. allergier)

 

© Fana Golfklubb 2015 | Design og utvikling: Knowit