Goosen blir headpro i Fana GK

Fra Sør-Afrika via diverse land, til Jølster, Ålesund, tilbake til Jøster og så til Bergen. Donovan Goosen er ny headpro i Fana Golfklubb.

44-åringen er født i East-London, Sør-Afrika, men vokst opp i Johannesburg. I dag bor Goosen på Vassenden i Jølster. 1. april begynner livet som headpro i en av Norges største klubber.

-Jeg gleder meg. Var ikke vanskelig å bestemme seg da Jan-Inge ringte. For meg blir det spennende å være del av et større miljø enn det jeg er vant til. Kjenner jo til Fana gjennom juniorarbeid og det ser ut som dere har noen gode talenter. Gleder meg til å jobbe med både de unge og alle andre som trenger min bistand, kvitrer den blide proen, på nesten klingende sunnfjordsk.

Donovan Goosen er i dag headpro ved Sunnfjord Golfklubb i Jølster. Han er også fagansvarlig for golf ved en videregående skole i Ålesund, slik at han er godt kjent med oppgavene som fagansvarlig golf ved Metis VGS. Goosen tar over for Hans Åberg, som skal jobbe med Team Norway. I oppgaveporteføljen følger også fagansvar for golf ved Metis videregående skole, et skoletilbud for unge talenter som vil satse på golf.

Goosen røper at han har noen ideer til treningstilbud for den jevne golfer.
-Juniorarbeid ligger mitt hjerte nært, men også den øvrig medlemsmasse skal tas vare på. Forhåpentlig kan vi sette i gang tilbud med felles trening på nærspill, driving, putting, chipping og bunkerslag. Jeg liker å kalle det klinikker, opplyser Goosen.

På hjemmebane har vår nye pro sin sykepleierkone og to sønner. Han har også en sønn på 22 år, som bor i Sør-Afrika.
En rekke kilder skryter av vår nye pro. Han får spesielt godt skussmål for sitt arbeid med unge talenter. Goosen er også kjent for alltid å ha smilet på lur. Som en sa: han er rett og slett en knakende kjekk kar.

Donovan Goosen og hans to hjemmeværende sønner

Donovan Goosen og hans to hjemmeværende sønner. (Foto: Privat)

Daglig leder Jan-Inge Klubben er strålende fornøyd med å ha landet avtale med Donovan Goosen.
-Vi kjenner Donovan etter å ha møtt han på mange juniorturneringer. Etter mitt syn passer han som hånd i hanske for Fana Golfklubb, forteller Klubben.

SHARE IT: