Medlem

Fana Golfklubb er en av vestlandets største golfklubber med nærmere 1800 medlemmer, derav over 170 barn. Klubben ble stiftet i 1988 og de først 9 hull stod ferdig til bruk i 2003. Allerede i 2004 kunne vi glede oss over at alle 18 hullene var klare.

Fana Golfklubb er et idrettslag organisert under Norges Golfforbund, som igjen er organisert under Norges Idrettsforbund. Klubben leier grunnen hvor golfbanen ligger og driver denne med egen bemanning.

Fana Golfklubb har et høyt aktivitetsnivå med aktive grupper (damer/herrer/juniorer/seniorer) og turneringskomité som årlig arrangerer nærmere 30 turneringer i løpet av sesongen. En rekke bedrifter benytter golfbanen til relasjonsskapende arrangement og ser verdien av å profilere seg på anlegget, samt å støtte klubbens arbeid for barn og unge. Det er gledelig at så mange benytter seg av banen, og vi ser frem til stor aktivitet også de neste årene.

 

 

 

Støtt Fana Golfklubb sin aktivitet ved å registrere klubben som din favorittaktivitet. Det påvirker ikke din innsats eller gevinst, men sørger for at Fana golfklubb mottar 7% av det du spiller for.

 

Send kodeord  GRASROTANDELEN 984430469 til 2020 (Tjenesten er gratis).
VISJON

Fana Golfklubb – dine beste golfopplevelser i et aktivt og inkluderende miljø!

Hensikt

Fana Golfklubb er til for alle som ønsker å spille golf, uansett alder og ambisjonsnivå.

Hva skal vi gjøre for dem og hvorfor?
 • Tilrettelegge et golfanlegg som gir mulighet for sportslig utvikling og de beste golfopplevelser
 • Skape et inkluderende miljø som gir tilhørighet og lojalitet til Fana Golfklubb
 • Tilby attraktive tilbud som motiverer til trening og spill på bane.
Mål
 • Å øke andelen aktive medlemmer i klubben
 • Å tilrettelegge for sportslig utvikling og suksess i og utenfor klubben. Herunder få høyere andel medlemmer med lavere HCP, samt ha spillere i alle eliteklasser i NM.
 • Å arbeide for å videreutvikle banen, og for å bygge ut til 18 hull på sørsiden av Fleslandsveien.
 • Å gjøre klubbhuset til et aktivt møtested for medlemmer og gjester hele året.
 • Fana Golfklubb skal ha et aktivt og inkluderende klubbmiljø.
Anlegg

Golfbanen, som snor seg mellom bebygde områder og gårder, gir spillerne både sportslige utfordringer og flotte naturopplevelser.

Treningsanlegget består av en Driving range hvor en slår baller ut i Skeievannet, samt putt- og chip-område. Vi skulle gjerne hatt mer treningsområde for nybegynnere, juniorer og alle andre som ønsker å trene teknikk, så det står på ønskelisten vår. Inntil videre får vi dele på godene.

Du kan lese mer om banen og de ulike hullene på siden Banen.

En aktiv klubb

Som du kan lese på siden Aktiviteter, er Fana Golklubb en aktiv klubb som ønsker å gi rom for at unge og voksne, trimmere og aktive skal kunne få sportslige utfordringer i en trivelig sosial ramme.

Du skal møte ansatte som gjør sitt beste for å tilrettelegge og hjelpe til, og instruktører som kan gi deg de gode tilbakmeldingene slik at du blir en bedre golfspiller. I proshop’en skal du kunne få de beste råd om kjøp av utstyr og klær.

Velkommen til Fana Golfklubb, og gi oss gjerne ris/ros i kontaktskjemaet under slik at vi kan bli litt bedre hver dag.

Samarbeidspartnere

Fana Golfklubb trenger samarbeidspartnere for å drive og utvikle det flotte anlegget og tilbudet til brukerne. Vi tilbyr våre samarbeidspartnere å kunne vise seg frem i klubben, og tilby sine ansatte og kunder gode golfopplevelser. Vi ønsker at et samarbeid med Fana Golfklubb gir resultater for begge parter.

Samarbeidspartnere kan

 • Legge sine kundearrangementer hos oss
 • Arrangere turneringer for kunder og ansatte
 • Profilere bedriftens virksomhet og produkter
 • Tilby sine ansatte å spille golf
 • Få opplæring av profesjonelle instruktører
 • Delta i vår sponsorklubb
Ta kontakt med daglig leder Jan-Inge Klubben, tlf 900 63 867 om dette er interessant for din bedrift.
© Fana Golfklubb 2015 | Design og utvikling: Knowit