Medlemsfordeler

Medlemmer i Fana Golfklubb kan benytte seg av følgende tilbud:

XL-BYGG

XL-BYGG tilbyr medlemmer i Fana Golfklubb meget fordelaktige priser ved kjøp av materialer og andre byggevarer, ved å vise frem Golfkortet som viser at du er medlem i Fana Golfklubb. Det gis ikke rabatt på tilbudsvarer. XL-BYGG har følgende utsalgsteder:

 • Byggeriet Laksevåg, Vågsgaten 6 på Laksevåg (nedenfor Laksevåg senter)
 • Byggeriet Åsane, Salhusveien 55
 • Byggeriet Arna, Storaneset 20 (etter bilforhandler Oddvar Bjelde)

Tlf. 55 34 87 00

 

Grasrotdeal1.no

Fana Golfklubb har inngått et samarbeid med Grasrotdeal1.no om fordelaktig netthandel. Dette er et lokalt netthandelsselskap der du kan handle nyttige produkter, ofte kjente merkevarer, til en svært fordelaktig pris. I tillegg vil Fana GK motta en andel av det du handler for. I utvalgte perioder vil vi kjøre spesielle kampanjer («dugnad») med spesialtilbud. Disse blir lansert i nyhetsbrev. Du finner Grasrotdeal1.no på denne linken.

 

Aktiv365

Som medlem i Fana GK får du rabatt på kr 100 pr måned på medlemskap i Aktiv365 (kr 449 vs. ordinær pris på kr 549). Her får dere tilgang til blant annet svømmebasseng, Hot Yoga, nærmere 120 gruppetimer pr uke, tennis og squash. Ved innmelding tilkommer «Trygg Start» som inkluderer en time med personlig trener og kroppsanalyse. Pris for Trygg Start er kr 450 (ordinær pris kr 1050). Som medlem i Fana Golfklubb spanderer Aktiv365 to gavekort på en måneds gratis trening, hvor du kan spandere det ene gavekortet til en venn. Gavekortet som du kan du laste ned her, kan benyttes på alle sentrene (Paradis, Sandsli, Arna, Kokstad, Kråkenes, Straume og Os). Tilbudet forutsetter 12 måneders avtaletid, og kan benyttes av både nye og eksiterende medlemmer i Aktiv365.

Ved aktivering av medlemsfordel, eller ved ny innmelding, send en mail til Ulf Hiis Berg i Aktiv365, eller ring ham på 934 00 177.

 

Eiendomsmegler Krogsveen

Medlemmer i Fana GK og deres familie får rabatt på kr 4000 på «Smart Annonseringspakke», i tillegg til fordelaktig salgsprovisjon. Forutsetningen er at dere benytter Eiendomsmegler Krogsveen ved Stian Bussesund, avd. Bergen sentrum. Oppgi rabattkode «KrogsveenGolf2019». Benytter du denne avtalen vil det ved gjennomført salg bli gitt en støtte til Fana Golfklubb, uten at det koster deg noe som helst!

– Vi er stolte og ydmyke over at landets boligkunder har kåret oss til best i bransjen på Norsk Kundebarometer – både på kundetilfredshet og lojalitet. Årets kåring er et bevis på at vi har lykkes med vår visjon om å levere enestående opplevelser til våre kunder. Det skal vi selvfølgelig fortsette med, sier Stian Bussesund. Stian treffer du her.

 

Flügger

Skal du pusse opp? Da er det store penger å spare! Du får nå 20% rabatt på hyllepris på alle Flügger-varer hos Flügger i Fanaveien. Du trenger kun å oppgi at du er medlem i Fana Golfklubb (du trenger ikke medlemsbevis), så får du rabatten i kassen når du betaler. På slutten av året vil Fana GK få en bonus, basert på hvor mye som er handlet under denne avtalen. Den bonusen er det Flügger som betaler, ikke du.

 

Haugaland Golfklubb og Nordvegen Golfklubb

Medlemmer i Fana Golfklubb får 25% rabatt på den til enhver tid gjeldende greenfee ved spill på Haugaland Golfklubb (Sveio Golfpark) og Nordvegen Golfklubb (Karmøy).

 

Quality Hotel Edvard Grieg

Quality Hotel Edvard Grieg tilbyr våre medlemmer og gjester som skal spille på Fana Golfklubb overnatting til meget gunstig pris ved ledig kapasitet. Du finner kontaktinformasjon på hotellets hjemmeside.

 

Andre medlemsfordeler

 • Delta i klubbturneringer
 • Delta i gruppene sine aktiviteter (se under Aktiviteter)
 • Delta på temakvelder/sosiale arrangement
 • Fri bruk av klubbens treningsanlegg
 • Leie av skap til oppbevaring av golfutstyr
 • Booke tid på banen 7 dager i forveien
 • Rabatt på ballkort til juniorer som deltar på ukentlig trening (1 ballkort m/25 trekk pr. mnd til kr. 200,-)

Aktive innskuddsmedlemmer har i tillegg følgende fordeler:

 • Rabatt på leie av skap til oppbevaring av golfutstyr
 • Rabatt på ballkort
© Fana Golfklubb 2015 | Design og utvikling: Knowit