Junior Tour

Fokus for Regional Junior Tour er rekruttering og aktivitet. Regional Junior Tour er åpne klubbturneringer for juniorene i klubben, naboklubbene og turneringsområdet. Økt andel barn og unge i klubbene og økt andel juniorer som konkurrerer i turneringsspill på alle nivåer er ett av målene i golf-Norges virksomhetsplan.
For mer information klikk her.

Regionale juniorturneringer

Narvesen Tour er åpne klubbturneringer i golf for barn og juniorer, og arrangeres av golfklubbene i hver region. Alle jenter og gutter i alderen 6-19 år er velkommen til å delta på Narvesen Tour, uavhengig av tidligere turneringserfaring. Turneringene er derfor inndelt i ulike klasser etter kjønn, alder og ferdighetsnivå, og det er ulike spilleformer og banelengder tilpasset klassene. Du kan lese mer om Narvesen Tour på golfforbundets egne sider.

I vår region (Vestlandet Nord) er det 7 – 8 klubber som arrangerer Narvesen Tour hvert år. Man melder seg på i golfbox. Under ser dere en link til golfbox hvor dere finner alle årets turneringer.

I tillegg til turneringene i regionen arrangerer Norges Golfforbund en Narvesen Tour for juniorer fra alle golfklubbene i Norge helgen 22-23. april i Kragerø. I tabellen under ser dere link til dette arrangementet, hvor dere også kan melde dere på dersom dere ønsker å delta her.

Link
Narvesen Tour
Narvesen Tour - Order of Merit (OoM)
Narvesen Tour Vestlandet Nord på Facebook
© Fana Golfklubb 2015 | Design og utvikling: Knowit