Innmeldingskjema

Fyll ut skjemaet under for innmelding i Fana GK. Innmelding er bindende når søknaden er akseptert av Fana GK. Det vil bli tilsendt faktura til oppgitt e-postadresse. Dersom du er/har vært medlem i annen klubb, er det viktig at du oppgir medlemsnummer der slik at vi kan hente opp dine data i Golfbox.

I forbindelse med ditt medlemskap i Fana Golfklubb behandler vi en rekke person-opplysninger om deg. Etter GDPR art. 12 skal vi gi deg informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger. I vår personvernerklæring kan du lese om behandlingen av dine personopplysninger når du er medlem av Fana Golfklubb. Når du sender inn skjemaet under bekrefter du samtidig at du har gjort deg kjent med personvernerklæringen.

Som medlem er du selv ansvarlig for at din kontaktinformasjon til enhver tid er oppdatert. Du kan selv redigere din kontaktinformasjon i din profil i Golfbox.

Utmelding fra Fana GK eller nedgradering av medlemskapet før 31.12 får økonomisk effekt først for det kommende året. Utmelding eller nedgradering etter årsskiftet innebærer at du er pliktig å betale kontingenten for det året vi da er inne i. Utmelding skal være skriftlig/på email til fanagolf@fanagolf.no. Se ellers informasjon om medlemskap under Klubben/Medlemskap

Medlemstype:

Fornavn:

Etternavn:

Adresse:

Postnr:

Poststed:

E-post:

Kjønn:
 Mann Kvinne

Fødselsdato:

Mobiltelefon:

Samme familie/husstand som annen søker/medlem:
 Ja Nei

Evt. navn på annen søker/medlem:

Familieforhold:

Har du spilt golf tidligere:
 Ja Nei

Handicap:

Medlem av annen klubb:

Fana Golfklubb som hjemmeklubb?
 Ja Nei

Kommentar:

Skriv inn koden:

captcha

Klikk på boksen for å akseptere vilkårene øverst på siden.

© Fana Golfklubb 2015 | Design og utvikling: Knowit