Resultater og bilder

Veldedighetsturneringen Pink Cup – 5. juni

Stemningen var god på årets veldedighetsturnering, Pink cup 2010, som samlet 33 medlemmer i fin sommertemperatur og strålende sol. Turneringen var en stablefordturnering med 3 klasser hvor deltakerne fikk spille med fullt sh over 18 hull. Etter turneringen kunne restauranten friste med bl.a. en nydelig grilltallerken i finværet.

Resultatene ble som følger:

Klasse A: 1. Arnstein Vik, 2. Didrik Kahrs Skaale, 3. Stig Kjær

Klasse B: 1. Rune Wingsternes, 2. Bjørn Arild Aastveit, 3. Renate Hjelle Grimstad

Klasse C: 1. Siri Birkeland, 2. Cecilie Kahrs Skaale, 3. Sidsel Eltvik

Det var i prinsippet ingen premiering. Deltakerne betalte kr. 200 som går uavkortet til brystkreftsaken. De 25 klubbene i landet som samler inn mest penger, både totalt og i forhold til medlemstall, vil bli invitert til landsfinalen som avholdes søndag 5. september. Det blir i så fall trekt ut 4 deltakere fra dagens Pink cup turnering i Fana. Landsfinalen er en scrambleturnering.

Vi takker medlemmene som gav støtte til vårt bidrag til brystkreftsaken. En spesiell takk også til Viggo Andresen som bidrog med en fin trekkepremie.

Pinseflagget, 24. mai

Årets flaggturnering gikk av staben mandag 24. mai med 52 startende deltakere. Vår unge lovende junior, Renate Hjelle Grimstad slo til og vant hele turneringen. Gratulerer så mye!

Resultatene er som følger:

Hull 1 (fortsatte på runde to)

 1. Grimstad, Renate Hjelle   
 2. Kalve, Edith
 3. Vassdal, Inger
 4. Firing, Karianne
 5. Helland, Atle

Se hele resultatlisten.

Best ball/four ball søndag 9. mai

Søndagens turnering var en four ball/best ball turnering hvor medlemmene spilte i par. I nydelig men kaldt vårvær møtte 50 deltakere til turneringen. Turnering fløt fint og ble fullført på litt over 5 timer. Stemningen var god og mange var til stede under premieutdelingen. På førsteplass kom Gavlen/Løtveit med 39 poeng. Tett på kom Moen/Uthuus på andreplass med 38 poeng. Tredjeplassen ble tildelt Vollan/Opsahl med 36 poeng. Turneringskomiteen ønsker velkommen til «Pinseflagget» den 24. mai.

[one_half_last][/one_half_last]

.

Åpningsturneringen 1. mai 2010

God stemning, svært gode resultater og hyggelig samvær oppsummerer Åpningsturneringen. De aller fleste nøt en godt forberedt bane, selv om noen – med rette – synes at utslag fra matte er litt trøblete. Det kan vi dessverre ikke gjøre så mye med på kort sikt.
Likevel ble det scoret over 40 poeng i klasse B, for dem med over 15,9 i hcp. Her var Thomas Rasmussen best med 41 poeng, mens Espen Anfinn Hansen og Edith Kalve kom på de to neste plassene med 39 poeng. For dem med lavere hcp ble det spilt netto-slagkonkurranse, hvor Mats Jønsson leverte jevnt og solid spill med 74 slag i klubbhuset. Her kom gode klubbspillere som Stig Kjær og Helge Bjånesøy på de to neste plassene; hver seg med 75 slag.Fullstendig resultatliste og scorekort finner du på GolfBox. Det ble gjort en feil ved inntasting slik at Villanger som endte på 10.plass i Kl B skulle egentlig vært på 8.plass.

Følgende ble premiert:

Klasse A

 1. Mats Anders Jønsson, 74 slag
 2. Stig Kjær, 75 slag
 3. Helge Andre Bjånesøy, 75 slag
 4. Stian Bussesund, 76 slag
 5. Arnstein Vik, 76 slag
 6. Egil Rebne, 77 slag
 7. Bjørn Arild Aastveit, 77 slag

Klasse B

 1. Thomas Rasmussen, 41 p
 2. Espen Anfinn Hansen, 39 p
 3. Edith Kalve, 39 p
 4. Ola Skauge, 37 p
 5. Raymond Hammer, 37 p
 6. Trond Even Dagsvik, 37 p
 7. Elsa Cecilie Magnus, 36 p
 8. Dagfinn Villanger, 35 p
 9. Einar Grønnevik, 35 p
 10. Atle Fosse, 34 p
 11. Mona Christine Riisøen, 34 p
 12. Terje Vassdal, 34 p
 13. Rolf Wergeland, 33 p
 14. Gunnar Wedøe, 33 p

 

© Fana Golfklubb 2015 | Design og utvikling: Knowit