Lag-NM junior

Jentene våre har hatt en god innledning på sesongen. De har preget resultatlistene på Srixon Tour, og reiste til Solastranden som et formlag.

Innledende foursome og fourball var meget gode, og de plasserte seg helt i toppen. Andre dag med parspill gikk dessverre litt dårligere. Det blåste godt på Solastranden, og spillerne fikk litt å stri med. Utgangspunktet før singlerundene var at medalje kunne være innenfor rekkevidde. Ålesund hadde skilt seg ut som klar leder, 16 slag foran Fana. Mellom dem lå Sola, Asker og Oslo.

Alle lag i toppen har gode spillere, men til slutt ble det de jevne rundene som utgjorde forskjellen for Karen, Mia, Othilie og Silje. De tre beste spillernes runder er tellende i single, og våre jenter gikk på samlet +5. Det var dagens sterkeste lagprestasjon, og gjorde at de endte på samme score som Oslo. Ved lik score er det beste fjerdespiller som avgjør, og der var de suverent mye bedre enn Oslo. Kaptein Donovan er meget fornøyd med bronse til de glade jentene, som nok en gang viser at det er enormt mye god golf i dem.

Bronsejentene er Karen Klubben, Mia Sandtorv Lussand, Mine Othilie Riis Lied og Silje Torvund Ohma.

Guttene stilte med et lag med variert nivå, og helt annet utgangspunkt enn jentene. De kjempet aldri i toppen, men gjorde det de skulle – holde seg i divisjonen. Det er en viktig prestasjon, som ikke skal undervurderes.

I singlerundene kan vi trekke fram Christian Kahrs Skaales -3. En av dagenes beste runder, uansett lag på. Foruten Christian spilte også Emil Lampe, Thomas Wiers Bjørnsen, Sindre Emil Vikre og Heine Tangerås.

– Guttene fikk to oppgaver før vi reiste. Den første var at de skulle ha det gøy, den andre å holde seg i elitedivisjonen. Vi visste allerede før vi reiste hvilken ende av tabellen vi kom til å kjempe i, så vi er fornøyd med 11.plass. Guttene hadde det kjekt, og vi er fortsatt i det gode selskap blant de beste juniorklubbene i Norge, sier lagets kaptein Marcus.

SHARE IT: