Fjerde og femte etter dag 2

Guttene er blitt forbigått av forhåndsfavoritten Oslo i løpet av dag 2 av årets Lag-NM.

Trøsten er at de har tatt igjen Stavanger og ligger likt med siddisene for morgendagens singelrunder. Helt øverst på listen ligger Miklagard, som har stukket litt av fra de øvrige. De leder med 15 slag på Oslo, som igjen er et slag foran våre gutter og Stavanger.

Damelaget ligger litt i et vaakum på sin femteplass. De mistet litt terreng til Sandnes og Grimstad, tross en forusome som var ni slag bedre enn fredag. Ned til sjetteplass er det et helt osean med slag. Laget der er forøvrig Meland.

Herrelaget har helt klar heng på medaljer. Mesterskapet går nok til Miklagard. Avstanden ned skal være for stor å kunne ta igjen for trioen bak. Hvem som får sølv og bronse er helt åpent.

 

Herrene på tredje og jentene på femte etter dag 1 av årets Lag-NM.

Gutta Lag-NM 2017
I Drammen har guttene fått sving på køllene og ballene går fint.Tredjeplass, seks skal bak ledende Miklagard, er helt godkjent av våre brave karer.
137 slag var fasit etter dagens foursome, mens fourballrundene gikk unna på 127 slag. Her knep våre gutter et slag på Stavanger, som ligger på 2. plass, fem slag foran våre. Etter dagens spill gikk turen ut for å finne kebab. Det var en premie Lars innkasserte, om han og Christian var bedre enn Jarand og Lloyd i fourball. Og de ble de, med et slag.

Damelaget har lagt seg til på femteplass etter første dag. Othilie og Stine er bare syv slag bak Sandnes på fjerdeplass og så er det ytterligere to slag opp til Grimstad på tredje. I ettermiddag ankom også Karen NM-banen.

 

——-

Helgen 21-23. juli er det Lag-NM. Våre herrer skal spille på kuperte Drammen, mens de unge damene skal friste lykken på mer flate Sola.

Guttene er i elitedivisjonen, mens jentene er i 1. divisjon. Head Pro Hans Åberg mener et realistisk mål for herrene er å komme topp seks.
-Får vi nok birdies er det ikke umulig å slåss om en plass på pallen, sier Åberg, som blir med til Drammen som kaptein. Headproen ser frem til mange spaserturer i det kuperte terrenget. På laget spiller Jarand Ekeland Arnøy, Lars Mjeldheim Sandvoll, Christian Kahrs Skaale og Andreas Lloyd Aronsen.

Jentene har med seg Cato Axelsen som kaptein. Våre tre utvalgte er hentet fra ungdomsrekken. Laget består av Karen Klubben, Mine Othilie Riis Lied og Stine Axelsen.
På sikt er målet å få damelaget opp i elitedivisjonen.
-Vi har et ungt lag, men det er lov å håpe på god klaff og godt spill. Da er vi fornøyd, mener Åberg.

Begge lagene spiller en runde foursome og en runde fourball fredag og lørdag. Mesterskapet avsluttes med singelrunder søndag.

Du kan følge innsatsen til våre via linkene under.

Herrene:

http://golfbox.no/livescoring/tour/?language=1044#/competition/1223145/leaderboard

Damene:

http://golfbox.no/livescoring/tour/?language=1044#/competition/1223178/leaderboard

SHARE IT: