Pink Cup – resultater

Lørdag 2. Juni ble Pink Cup gjennomført i strålende solskinn på Fana Golfklubb. 48 deltagere stilte til start denne flotte morgenen. Det var nydelig vær og god stemning. Det var shotgun start kl. 10:10. En bil kjørte rundt med kake til spillere og salg av drikke. Det ble kjøpt mulligans, og vi kunne registrere særdeles lave score på denne turneringen. Banen var tørr og fin, og flotte greener var det også. Resultater ble som følger;

Pink resultater

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Closest to PIN; Gratulerer til Lars Benevoli

Tusen takk til velvillige sponsorer, som har bidratt med flotte premier. Vi vil gjerne takke ; DNB, DEGUY, BRANN, XL-BYGG, KARSTEN MOHOLT, STATENS VEGVESEN OG MALERMESTER SVEN TORGERSEN.

 

TAKK TIL GODE HJELPERE

Vi hatt mange gode hjelpere for å planlegge og gjennomføre turneringen. Cesilie Benevoli, Sidsel Eltvik, Inger Vassdal, Anne Norunn Martinsen, Berit Høyem, Hilde Ask, Solveig Galloway, Tone Tharaldsen, Wenche Småberg og ikke minst god hjelp fra Fana Golfklubb ved Jan-Inge, Lars og Marcus, og selvsagt greenkeeperne som kunne presentere en flott bane.

Seniorgruppen samlet inn penger i fjor, de har også samlet inn i år. Noen har betalt inn direkte på linken til Kreftforreningen. Det er lagt inn startavgift, betaling for kaker, kaffe, mulligans. Til sammen er det nå (11. juni) kommet inn kr.24.240,-. Dette er vi veldig fornøyde med. Linken er fortsatt åpen frem til september 2018. Så de som ikke har vært med å bidra har fortsatt muligheten. Damegruppen planlegger en puttekonkurranse i august, hvor deltageravgiften også blir registrert som støtte.

De klubbene som klarer å samle inn mest penger blir invitert til landsfinale på Oslo Golfklubb i september. Trykk på linken her for å gjøre en innbetaling eller for å se status:

https://innsamling.kreftforeningen.no/pinkcup2018/5-8511

Ta gjerne kontakt med Marianne.roy@me.com om du har spørsmål evt. om du kan bidra med premier til puttekonkurransen.

 

 

 

 

 

SHARE IT: