Pris og stipend til Stine

Årets unge trener/leder i idretts-Bergen i 2018 heter Stine Axelsen og kommer fra Fana Golfklubb. Med utmerkelsen følger også et stipend på 10.000 kroner. 

De aller fleste i Fana Golfklubb kjenner Stine. 18 åringen er aktiv som spiller og har vært medlem av Team Fana Junior siden hun var ni år. Stine går nå siste året på Metis videregående Toppidrett på VG3 – golfgruppen.
-Veldig kjekt å få den prisen, smiler Stine, som har ambisjoner om å ta mer kursing som trener.

Prisen årets unge trener/leder får Stine etter at hun har gjennom flere år har deltatt aktivt som assistenttrener i juniorgruppen i Fana Golfklubb. Rundt rundt 100 barn og unge deltar i de ulike treningsgruppene.
Stine har også fullført trener 1-kurset som en del av programmet «Ungdomsdriven» i regi av Norges Golfforbund. Dette har hun gjort samtidig som hun har trent og konkurrert på øverste nivå for juniorer i Norge (Srixon Tour). Hun har også representert Fana Golfklubb i Norgesmesterskap for lag i flere år, både i juniorklassen og i «voksen-klassen».

Stine har utført sine oppgaver med stor iver og entusiasme. Hun jobber strukturert, og har et vinnende vesen. -Det er ingen tvil om at Stine er en viktig ressurs for Fana Golfklubb og for juniorene her, og med den erfaring Stine besitter som utøver er hun en vi ønsker å satse på i tiden fremover, sier daglig leder Jan-Inge Klubben.

For kommende sesong (2019) vil Stine få selvstendig ansvar for trening av knøttene (6-9 år). Fana Golfklubb håper Stine i 2019 fullfører trener 2-utdanning, og at hun vil ta et utvidet ansvar for trening av også større juniorer.

Fana Golfklubb gratulerer Stine med den vel fortjente utmerkelsen.

SHARE IT: