Priser og tilbud

Medlemskap i klubben

Tenker du på å bli medlem i klubben finner du informasjon om våre ordninger under fanen Medlemssider/Medlemskap. Vi tilbyr medlemskap med og uten innskudd, med og uten spillerett.

Green Fee – priser og tilbud

Gjester betaler Green Fee for å spille på banen og kan kjøpes i Proshop/resepsjon. Det er ulike priser for ukedager og helg, samt før og etter kl. 14.00.

Priser på Ballkort

Det kan kjøpes ballkort/balltag i Proshopen/resepsjonen til bruk på driving rangen. Driving rangen er åpen så lenge det er lyst, ballkort kan kjøpes i  resepsjonens åpningstid.

Leie av tralleskap

Det tilbys leie av skap til oppbevaring av golfutstyr slik at bagasjerommet i bilen kan frigjøres til annet formål, samt at barna ikke behøver å ta med seg golfutstyret på skolen etc. Det kan velges mellom enkeltskap eller dobbeltskap. Kontakt administrasjonen for bestilling.

Veien til Golf-kurs

Er du nybegynner og har lyst til å starte med golf, tilbys Veien til golf-kurs gjennom hele sesongen. Klubben er opptatt av at kursdeltakerne kommer i gang med spillet så snart som mulig, og medlemskap er derfor inkludert i kursavgiften.

Instruksjon fra Pro

Vi tilbyr grupper og individuelle instruksjonstimer på klubbens treningsanlegg eller ute på banen. Det tilbys også «Gøy med golf» for grupper som ønsker å få en introduksjon til golfens verden.

Bedriftstilbud

Klubben tilbyr samarbeidsavtaler med bedrifter hvor elementer som profilering, turneringer, spilleretter, ballkort, instruksjon etc. kan legges inn i avtalen. Det tilbys også bedrifter å arrangere turneringer på anlegget vårt. Forespørsler rettes til administrasjonen i klubben.

© Fana Golfklubb 2015 | Design og utvikling: Knowit