Proshop driftes også i år av klubben, for våre medlemmer, gjester og sponsorer. I år utvider vi utvalget med flere kvalitetsmerker, og et stort og variert utvalg til alle.

I butikken finner du det du trenger; pegger, baller, hansker, caps, bagger, paraplyer, traller, sko, køller og klær. Er det noe du savner i vårt utvalg skaffer vi dette på forespørsel. Spør oss gjerne om tilbud på logoballer til din bedrift.

Vi skal være konkurransedyktig på pris, men også være lønnsom for å skape et overskudd som går tilbake i klubbdriften.

Gjennom hele året kan vår pro Hans Åberg utføre custom fitting av køller. Vi har godt utvalg av jern, og i tillegg demokøller i driver, fairwaywood og hybrid. Med sin kunnskap og  ved hjelp av TrackMan kan Hans være den store forskjellen når du leter etter køller som tar spillet ditt videre til neste nivå.

Vi tilbyr også skifte av grep. Det koster fra 150,- per grep (inkludert arbeid).  Vi bruker Pure grips, som med sine mange farger er populære i markedet.

Hovedmerkene på utstyr vil i 2017 være:

  • Callaway
  • Titleist
  • Srixon
  • Cleveland
  • Cobra

Ved siden av golfutstyr vil man kunne finne et godt utvalg av klær fra Under Armour, Callaway og Footjoy, samt golfsko fra Under Armour, Footjoy og Ecco.

Butikkansvarlig Bjarte Landaas (Tlfnr 99012265 eller Bjarte@fanagolf.no) svarer gjerne på spørsmål angående butikken.

 

Shop