Veien til Golf

 

 

Veien til Golf er Norges Golfforbunds nybegynneropplæring i Norge.

Kurset er obligatorisk dersom en ønsker å spille på bane, i tillegg til at en må være medlem i en golfklubb. Du kan lese mer om Veien til golf på Norges Golfforbunds sider.

Det meste av opplæringen foregår ute på driving range og bane, men teori må gjennomføres før dette. Teoridelen er på 2 timer og foregår i klubbhuset og utendørs. Der lærer dere om regler, sikkerhet, etikette og får en innføring i klubben og miljøet vårt. Etter gjennomført teori kan du selv velge hvilket praktisk kurs du vil delta på. Alle kurs avsluttes med oppspill. Det er ingen krav eller prøver – bare gøy.

Du trenger ikke eget utstyr for kurset. Det eneste du må huske er å kle deg etter forholdene. Det kan være vått på en golfbane, og du trenger gode sko, selv om vi bare skal gå en liten tur under teoridelen.

Priser for VTG-kurs 2019

VTG-kurs inkludert medlemskap med fritt spill ut året koster kr 3200.

I ditt andre år hos Fana Golfklubb vil du få tilbud om medlemskap med fritt spill med 40% rabatt.

Medlemskapet løper videre inntil det blir sagt opp skriftlig, og må sies opp før 31.12. hvis en  ønsker å avslutte.

Påmelding

Påmelding gjøres ved å sende mail til kursansvarlig Marcus. Vi må vite hvilken dato du vil ta teori, og hvis du har bestemt deg; hvilken dato du vil ha praktisk opplæring. Denne kan selvsagt avklares etter gjennomført teori.

Dato og tider finner du på denne siden.

Har du spørsmål rundt opplæring og Veien til Golf-kurset, kontakt oss gjerne på tlf. 942 31 000 eller på e-post marcus@fanagolf.no

 

Prøv golf – det passer for alle

© Fana Golfklubb 2015 | Design og utvikling: Knowit