Turneringskomiteen ønsker alle medlemmer i Fana Golfklubb velkommen til en ny turneringssesong der vi håper å se både erfarne og nye spillere bli med å spille. Å spille turnering skal være sosialt og hyggelig, og en fin måte å bli kjent med andre golfere i klubben.
Du finner en oversikt over våre turneringer under fanen Aktiviteter/Turneringer i Fana GK/Turneringsplan 2015.

Vi starter turneringssesongen med en singel-turnering der vi spiller med fullt handicap. Slaggolf for herrer under 16 i hcp og Stableford for de andre klassene.

Turneringen er satt opp med følgende klasser:

  • 3 klasser for herrer, opp til hcp 36
  • 2 klasser for damer, opp til hcp 36
  • 1 klasse for nybegynnere/klubbhandicap 37 – 54 – mix damer/herrer

Dersom det er ujevn deltakelse i noen av klassene, vil turneringskomiteen kunne justere antall klasser og klasseinndelingen. Eventuelt liten deltakelse i nybegynnerklassen, vil disse fordeles i herre- og dameklassen.

Startavgift er kr. 100,- som tidligere år der juniorer betaler 1/2 avgift. Medlemmer uten spillerett betaler greenfee på kr. 300,- i tillegg til startavgiften.

Turneringskomiteen jobber for å få på plass et serveringstilbud for alle våre turneringer. Nærmere info kommer om dette.

Tidsplan for turneringsdagen:

  • Registrering deltakere kl. 08.30 – 09.30
  • Velkommen og info kl. 09-30 ved driving rangen
  • Shotgun-start kl. 10.00
  • Turneringslunsj og premieutdeling etter ferdig spill

Turneringen bruker å være populær, så vær rask med påmelding. «Først til mølla» gjelder for alle. Påmelding i Golfbox innen ondsg 22. april kl. 18.00.

Alle henvendelser og spørsmål til turneringskomiteen i forkant av turneringen kan sendes til: turnering@fanagolf.no eller ta kontakt med turneringslieder.

Vel Møtt!!

 

SHARE IT: