Vintergolf

Søndag 5. november kl 10:00 åpner banen for vintergolf. Vinterbanen er en prøveordning hvor målet er å utvikle konseptet i årene fremover. Vi har etablert en bane med ni hull rundt Skeievannet. Utslag fra matter og provisoriske greener. Banen er indeksert etter 18 hull, men er ikke slopet. Vi bruker SSS (Standard Scratch System) hvor hcp 12,4 gir 12 slag og 12,5 gir 13 slag etc. Ingen handicapregulering. Det er påbudt å bruke fra slagmatter på fairway og i rough. Alle utslag skal tas fra mattene. Banekart henger i monter ved klubbhuset. Scorekort og slagmatter ligger i egen «vintergolfboks» utenfor klubbhuset. Slagmattene koster 150,- pr stk og betales via vipps til #101066.

Noen enkle regler som skal følges:

Starttid bookes på vanlig måte i Golfbox. Det er nå åpent for booking.

 Slagmatter skal brukes på fairway og i rough.

Ta hensyn til turgåere!Vinterbanen er utformet blant annet for å ta hensyn til at vi har mange turgåere vinterstid. Også vi som spillere MÅ ta hensyn. Det vil bli satt opp skilt for å informere turgåere. De inviteres til å bruke området, og oppfordres til å ta hensyn. Slik sameksistens er avgjørende for at vi skal få dette til.

Ikke under noen omstendigheter gå inn på de ordinære greenene.

Det er  forbud mot bruk av tralle, men med unntak for de som av helsemessige årsaker ikke kan bære. Det er uansett forbud mot bruk av alle typer kjøretøy, slik som Segway og lignende.

Vi oppfordrer til å bruke enkle regler for «gimmies» ved putting. Hullene på de provisoriske greenene er små, og det blir uansett ikke kvalitetsputting.

Vi oppfordrer alle til å ta vare på banen gjennom vinteren!

Slagmatter kan kjøpes og koster 150 kroner. Inntektene fra mattesalget er med på å dekke kostnader klubben har ved etablering av vintergolfbanen. Gjestespillere betaler 200 kroner i dagsgreenfee. Bruk Vipps.

Merk at toalettet ved hull 10 nå er stengt for vinteren. Toalettet ved inngang til trallerom holdes åpent.

I forbindelse med åpningen søndag 5. november vil klubbhuset og shopen være åpen kl 09:30 – 14:00.

Det vil bli tatt initiativ til uformelle, sosiale helgeturneringer. Høsten og vinteren er uforutsigbar så spilledager vil måtte justere seg etter vær og temperatur. For nærmere informasjon om format og tidspunkter; følg med på hjemmeside og facebook-sidene våre.

SHARE IT: