Skip to the content

Simulator

I klubbhusets 2. etasje har vi fire TrackMan golfsimulatorer i vinterhalvåret (den ene simulatoren er åpen hele året). Når du spiller på simulator kan du benytte samme appen som du bruker for å se slagene på rangen. Du vil da få et eget "TrackMan handicap". Appen heter "TrackMan Golf".

Booking

Vi benytter bookingsystemet MATCHi for reservasjon av tid på simulator. Du kan booke 3 uker frem i tid. Ved avbestilling inntil 6 timer før refunderes beløpet minus avgift på kr 13 til MATCHi. Ved avbestilling nærmere enn 6 timer gis det ikke refusjon

Før du kan reservere tid for simulatorspill, må du opprette en bruker i MATCHi. Har du allerede en bruker i MATCHi, logger du inn med din eksisterende bruker. For å få medlemspris må din brukerprofil i MATCHi ha samme e-post og du må skrive navnet ditt på samme måte som i din Golfbox-profil.

Registrer ny bruker på MATCHi her.

Her er en video som viser hvordan du kommer i gang med MATCHi:

Ved forespørsel om fast tid på simulator ber vi om at du sender e-post til Fana Golfklubb.

Regler for bruk av simulator

  • Det er strengt forbud å bruke baller med tusjmerker!
  • Bruk rene sko. 

Priser vår/sommer 2024 (fra 1. mai)

Tidspunkt Pris medlem i Fana GK Pris ikke-medlem
Alle dager Kr 200 Kr 200

Alle priser er oppgitt pr time pr simulator, uavhengig av hvor mange som spiller. Betaling gjøres når du booker i MATCHi. Medlemmer i Fana Golfklubb som spiller med gjester kan benytte seg av medlemspris ved at medlemmet booker i MATCHi. 

Åpningstider vår/sommer 2024

Dag Tid
Alle dager 08.00 - 20.00

I utesesongen er simulator nr 1 åpen i klubbhusets åpningstid. Du finner oppdaterte åpningstider på Google, facebook og i GLFR/Gimmie.