Skip to the content

Simulator

I klubbhusets 2. etasje har vi fire TrackMan golfsimulatorer i vinterhalvåret (den ene simulatoren er åpen hele året). Når du spiller på simulator kan du benytte samme appen som du bruker for å se slagene på rangen. Du vil da få et eget "TrackMan handicap". Appen heter "TrackMan Golf".

Vintersesongen 2023/24 startet tirsdag 3. oktober.

Booking

Vi benytter bookingsystemet MATCHi for reservasjon av tid på simulator. Du kan booke 3 uker frem i tid. Ved avbestilling inntil 6 timer før refunderes beløpet minus avgift på kr 13 til MATCHi. Ved avbestilling nærmere enn 6 timer gis det ikke refusjon

Før du kan reservere tid for simulatorspill, må du opprette en bruker i MATCHi. Har du allerede en bruker i MATCHi, logger du inn med din eksisterende bruker. For å få medlemspris må din brukerprofil i MATCHi ha samme e-post og du må skrive navnet ditt på samme måte som i din Golfbox-profil.

Registrer ny bruker på MATCHi her.

Her er en video som viser hvordan du kommer i gang med MATCHi:

Ved forespørsel om fast tid på simulator ber vi om at du sender e-post til Fana Golfklubb.

Regler for bruk av simulator

  • Det er strengt forbud å bruke baller med tusjmerker!
  • Bruk rene sko. 

Priser vintersesongen 2023/2024

Tidspunkt Pris medlem i Fana GK Pris ikke-medlem
Mandag til torsdag kl 10-16 og hele fredag Kr 225 Kr 275
Alle andre tider Kr 275 Kr 375

Alle priser er oppgitt pr time pr simulator, uavhengig av hvor mange som spiller. Betaling gjøres når du booker i MATCHi. Medlemmer i Fana Golfklubb som spiller med gjester kan benytte seg av medlemspris ved at medlemmet booker i MATCHi. 

Åpningstider

Simulatorsenteret har følgende åpningstider (kan avvike noe i julen):

Dag Tid
Mandag - torsdag 10.00 - 22.00
Fredag 10.00 - 20.00
Lørdag 10.00 - 18.00
Søndag 10.00 - 22.00

I utesesongen er simulator nr 1 åpen i klubbhusets åpningstid. Du finner oppdaterte åpningstider på Google, facebook og i GLFR/Gimmie.