Skip to the content

Simulator

I klubbhusets 2. etasje er det installert fire golfsimulatorer av typen TrackMan 4. Når du spiller på simulator kan du benytte sammen appen som du bruker for å se slagene på rangen. Du vil da få et eget "TrackMan handicap". Appen heter "TrackMan Golf". Simulatorene er åpen fra og med søndag 2. oktober.

Simulatorenes plassering ser du på oversiktsbildet under, og nummeret på simulatoren finner du igjen i bookingsystemet, hvor du altså booker en spesifikk simulator. NB! Merk at venstrehendte spillere ikke kan benytte simulator nr 4.

Booking

Vi benytter bookingsystemet MATCHi for reservasjon av tid på simulator. Du kan booke 4 uker frem i tid. Ved avbestilling inntil 6 timer før refunderes beløpet minus avgift på kr 13 til MATCHi. Ved avbestilling nærmere enn 6 timer gis det ikke refusjon. 

Før du kan reservere tid for simulatorspill, må du opprette en bruker i MATCHi. Har du allerede en bruker i MATCHi, logger du inn med din eksisterende bruker. For å få medlemspris må din brukerprofil i MATCHi ha samme e-post og du må skrive navnet ditt på samme måte som i i din Golfbox-profil.

Registrer ny bruker på MATCHi her.

Her er en video som viser hvordan du kommer i gang med MATCHi:

Ved forespørsel om fast tid på simulator ber vi om at du sender e-post til Fana Golfklubb.

Regler for bruk av simulator

  • Det er strengt forbud å bruke baller med tusjmerker!
  • Bruk rene sko. 

Priser

Tidspunkt Pris medlem i Fana GK Pris ikke-medlem
Mandag til fredag kl 10-16 Kr 200 Kr 250
Alle andre tider Kr 250 Kr 350

Alle priser er oppgitt pr time pr simulator, uavhengig av hvor mange som spiller. Betaling gjøres når du booker i MATCHi. Medlemmer i Fana Golfklubb som spiller med gjester kan benytte seg av medlemspris ved at medlemmet booker i MATCHi. 

Åpningstider

Dag Tid
Mandag - torsdag 10.00 - 22.00
Fredag 10.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 17.00
Søndag 10.00 - 22.00

Turneringer 

Klubbturneringer

Hver klubbturnering går over 2 uker. Du kan kun delta én gang, men du kan spille når du måtte ønske i løpet av perioden turneringen går over. For deltakelse booker du simulator selv, og før du spiller betaler du startavgift på kr 50 i shopen (dette kommer i tillegg til simulatorleie). Du registrerer altså din deltagelse i turneringen ved oppmøte og betaling av startavgift. Startavgiften går i sin helhet til premier.

NB! Alle som spiller på samme simulator må delta i turneringen.

Uke Dato Format  Bane 
3 - 5 17. - 31. januar Stableford (single), fullt Golfbox-hcp Le Golf Nationale

Flere klubbturneringer vil komme etter hvert. 

 

Seniordag arrangert av Seniorkomitéen

Fra 31. oktober blir det seniordag på mandager, hvor vi spiller 9 hull.

Tidspunktet for turneringen er kl 10-12 og 12-14. Det er plass til 16 spiller på hver tid (4 personer på hver simulator). Startavgiften er kr 150 som inkluderer kaffe og lefse. 

Påmelding i golfbox. Informasjon om format ligger i turneringen. 

 

Klubbdag arrangert av Medalkomitéen 

Fra 2. november blir det klubbdag på onsdager, hvor vi spiller 18 hull. 

Tidspunkt for turneringen er kl 10-13, 16-19 og 19-22. Det er plass til 12 spiller på hver tid (3 personer på hver simulator). Startavgiften er kr 280, hvorav kr 50 går til premier. 

Mer informasjon om påmelding kommer på facebook-gruppen "Fana GK Medal" i oktober.