Skip to the content

Simulator

I klubbhusets 2. etasje er det installert en golfsimulator av typen TrackMan 4. Når du spiller på simulator kan du benytte samme appen som du bruker for å se slagene på rangen. Du vil da få et eget "TrackMan handicap". Appen heter "TrackMan Golf".

I vinterhalvåret, når banen er stengt, har vi fire simulatorer tilgjengelig. I utesesongen er kun simulator nr 1 tilgjengelig. Denne finner du rett til høyre når du kommer opp trappen, og det er et skilt over døren med 'Kaland & Partners'.

Booking

Vi benytter bookingsystemet MATCHi for reservasjon av tid på simulator. Du kan booke 4 uker frem i tid. Ved avbestilling inntil 6 timer før refunderes beløpet minus avgift på kr 13 til MATCHi. Ved avbestilling nærmere enn 6 timer gis det ikke refusjon. 

Før du kan reservere tid for simulatorspill, må du opprette en bruker i MATCHi. Har du allerede en bruker i MATCHi, logger du inn med din eksisterende bruker. For å få medlemspris må din brukerprofil i MATCHi ha samme e-post og du må skrive navnet ditt på samme måte som i i din Golfbox-profil.

Registrer ny bruker på MATCHi her.

Her er en video som viser hvordan du kommer i gang med MATCHi:

Ved forespørsel om fast tid på simulator ber vi om at du sender e-post til Fana Golfklubb.

Regler for bruk av simulator

  • Det er strengt forbud å bruke baller med tusjmerker!
  • Bruk rene sko. 

Priser vintersesongen 2022/2023

Tidspunkt Pris medlem i Fana GK Pris ikke-medlem
Mandag til fredag kl 10-16 Kr 200 Kr 250
Alle andre tider Kr 250 Kr 350

Alle priser er oppgitt pr time pr simulator, uavhengig av hvor mange som spiller. Betaling gjøres når du booker i MATCHi. Medlemmer i Fana Golfklubb som spiller med gjester kan benytte seg av medlemspris ved at medlemmet booker i MATCHi. 

Åpningstider

Dag Tid
Mandag - torsdag 08.00 - 22.00
Fredag 08.00 - 18.00
Lørdag 08.00 - 17.00
Søndag 08.00 - 22.00

I utesesongen er simulator nr 1 åpen i klubbhusets åpningstid. Du finner oppdaterte åpningstider på Google, facebook og i GLFR/Gimmie.