Skip to the content

Treningsområder

Treningsområdet er åpen for medlemmer og gjester alle dager i sesongen. Driving range er i tillegg åpen på vinterstid så lenge det ikke er is på vannet.

Treningsområder for nærspill

Vi bygger nytt nærspillsomådet som vi håper å kunne åpne høsten 2022. Mellom klubbhuset og utsalgstedet på hull 1 finner du en treningsgreen. På sørsiden av klubbhuset er det tilrettelagt for trening av putt/chip/pitch på kunstgress. Denne kan brukes hele året.

TrackMan Range - Unleash your potential

TrackMan Range består av to radarer som kommuniserer med hverandre på driving-rangen, der alle slagene som blir slått blir fanget opp og registrert. Hver enkelt spiller kan logge seg inn i TrackMan-app på sin mobiltelefon eller nettbrett og analysere slagene sine, leke seg med ulike spilleformer eller spille virtual golf (simulator, virker kun på nettbrett). Appen laster du enkelt ned fra App Store/Google Play. For å logge seg inn på rangen må du være på det lokale wifi-nettverket der. Nettet heter TrackMan Range, og passord er TrackMan.

Se introduksjonsvideo av Trackman Range

Rangeballer kan kjøpes via betalingsenhet for kort og Vipps dirkete på ballmaskinene. Du kan da velge mellom 21 eller 42 baller.

Du kan også kjøpe kjøpe ulike pakker, der du betaler en sum og får en større saldo til disposisjon for bruk på ballmaskinene. Vi kaller dette "ballpenger". I prislisten ser du hva du betaler for ulike størrelse, og hva du får på din saldo. Eksempelvis kan et medlem kjøpe en ballpenge-saldo på kr 325 ved å betale kr 250. Jo mer du fyller på jo billigere blir det pr ball. Slik påfylling kan du gjøre i appen Golfmore, eller du kan komme innom resepsjonen så hjelper vi deg der. Du kan også kjøpe et kort som kan brukes parallelt med appen, og begge vil til enhver tid vise din tilgjengelige saldo. Når du benytter ballpenger trekkes det et beløp fra din ballpenge-saldo når du tar ut baller, etter prisen for hhv 21 eller 42 baller.

I appen Golfmore logger du inn med det samme brukernavn og passord som du benytter ved innlogging i Golfbox.

Priser range
  Medlemmer Ikke medlemmer
1 klipp - 21 baller (kredittkort eller Vipps) Kr 39 Kr 39
2 klipp - 42 baller (kredittkort eller Vipps) Kr 59 Kr 59
Ballpenger kr 375 Kr 250 Kr 275
Ballpenger kr 815 Kr 525 Kr 575
Ballpenger kr 2450 Kr 1200 Kr 1350
Ballpenger kr 4900 Kr 2000 Kr 2375
Kjøp av rangekort (valgfritt) Kr 75 Kr 75

Juniorer i Fana GK som deltar på ukentlig trening i Team Fana Junior kan kjøpe 800 ballpenger for kr 200 en gang pr. måned.

Her finner du prestasjoner om hvordan du kan bruke TrackMan Range for å trene

Prestasjon 1

Prestasjon 2