Skip to the content

Treningsområder

Treningsområdet er åpen for medlemmer og gjester alle dager i sesongen. Driving range er i tillegg åpen på vinterstid så lenge det ikke er is på vannet. NB! Om vinteren kan driving rangen bli stengt på kort varsel, dersom det blir is på vannet.

Treningsområder for nærspill

Nærspillsomådet er lokalisert ved driving rangen. Der finner du en stor puttegreen, og en stor chippegreen med treningsbunker. I tillegg har vi en treningsgreen mellom klubbhuset og utsalgstedet på hull 1, samt en "oppvarmingsgreen" ved utslagstedet på hull 10. På sørsiden av klubbhuset er det tilrettelagt for trening av putt/chip/pitch på kunstgress. Denne kan brukes hele året.

TrackMan Range - Unleash your potential

TrackMan Range består av to radarer som kommuniserer med hverandre på driving-rangen, der alle slagene som blir slått blir fanget opp og registrert. Hver enkelt spiller kan logge seg inn i TrackMan-app på sin mobiltelefon eller nettbrett og analysere slagene sine, leke seg med ulike spilleformer eller spille virtual golf (simulator, virker kun på iPad). Appen laster du enkelt ned fra App Store/Google Play. For å logge seg inn på rangen må du være på det lokale wifi-nettverket der. Nettet heter TrackMan Range, og passord er TrackMan. Vi leier ut iPad for bruk på driving rangen. Pris for 1 time og 50 minutter er kr. 125, leies i kassen i 2. etg i klubbhuset.

Se introduksjonsvideo av TrackMan Range:

 

Se hvordan spille simulatorgolf på driving ranen:

 

Rangeballer kan kjøpes via betalingsenhet for kort og Vipps dirkete på ballmaskinene. Du kan da velge mellom 21 eller 42 baller.

Du kan også kjøpe kjøpe ulike pakker, der du betaler en sum og får en større saldo til disposisjon for bruk på ballmaskinene. Vi kaller dette "ballpenger". I prislisten ser du hva du betaler for ulike størrelse, og hva du får på din saldo. Eksempelvis kan et medlem kjøpe en ballpenge-saldo på kr 400 ved å betale kr 300 (kr 350 for ikke-medlemmer). Jo mer du fyller på jo billigere blir det pr ball. Slik påfylling kan du gjøre i appen Golfmore, eller du kan komme innom resepsjonen så hjelper vi deg der. Når du benytter ballpenger trekkes det et beløp fra din ballpenge-saldo når du tar ut baller, etter prisen for hhv 21 eller 42 baller.

I appen Golfmore logger du inn med det samme brukernavn og passord som du benytter ved innlogging i Golfbox.

Priser range
  Medlemmer Ikke medlemmer
1 klipp - 21 baller (kredittkort eller Vipps) Kr 42 Kr 42
2 klipp - 42 baller (kredittkort eller Vipps) Kr 64 Kr 64
Ballpenger kr 400 Kr 300 Kr 350
Ballpenger kr 1000 Kr 650 Kr 800
Ballpenger kr 2400 Kr 1300 Kr 1800
Ballpenger kr 4900 Kr 2200 Kun tilgjengelig for medlemmer
Kjøp av rangekort (valgfritt) Kr 100 Kr 100

Juniorer i Fana Golfklubb som deltar på ukentlig trening i Team Fana Junior kan kjøpe 800 ballpenger for kr 250 en gang pr. måned.

Her finner du to presentasjoner om hvordan du kan bruke TrackMan Range for å trene

Prestasjon 1

Prestasjon 2