Skip to the content

Kurskalender og påmelding

Fana Golfklubb ønsker at du som nybegynner skal få en god start på golflivet, og vi har derfor satt sammen en pakke som inkluderer kurset Veien til Golf (VTG) og medlemskap, samt en startpakke for bruk av treningsområdet (driving range) og banen. Nederst på denne siden finner du informasjon om påmelding til kurs. Introduksjonspakken vi tilbyr består av:

  • VTG-kurs, en teoridel, en treningsdel og banespill.
  • Medlemskap i Fana Golfklubb det året du tar kurset. Dette medlemskapet heter Fana Greenfee. Med dette medlemskapet kan du spille både på Fana GK og andre baner ved å betale hver gang du spiller (greenfee).
  • Tre personlige greenfeebilletter. Disse gir deg mulighet til å spille gratis på banen tre ganger i løpet av det året du tar VTG-kurset.
  • Kr 375 til bruk på ballmaskinen på driving rangen.

Etter at du har brukt greenfeebillettene betaler du greenfee når du skal spille en runde, men som medlem hos oss får du rabatt på greenfee. Du kan også velge å oppgradere ditt medlemskap slik at du får fritt spill, såfremt vi har ledige plasser for medlemskap med fritt spill. Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om dette. 

Introduksjonspakken, som kun tilbys deg som er ny i golfen, koster kr 4000. Er du født i 1996 eller senere er prisen kr 3500.

Er du junior (født i 2003 eller senere), har du mulighet til å få medlemskap med fritt spill istedenfor tre greenfeebilletter, men vi har et begrenset antall plasser som vi kan tilby med fritt spill. Vi fyller opp så langt plassene rekker, og er du en av de som får en slik plass er prisen kr 4000 det første året, hvor man altså får kurset i tillegg, samt de kr 375 til bruk på ballmaskinen på driving rangen.

Trening og teori sommer/høst 2022

Fokuset på denne delen av kurset er teknisk trening, golfsving og teori omsatt til praktiske forhold. Treningen går over to dager à tre timer. Du velger en av kurshelgene under, i tillegg til teori over. På disse treningene er det antallsbegrensing, og vi kan ikke love at det er ledig de dagene du ønsker. Vi prøver å oppdatere oversikten under så raskt vi klarer.

Trening 10  Lørdag 27. august kl 10-13 og søndag 28. august fra 10-13

På disse kursene er teori inkludert i treningsdelen av kurset. 

Banespill

Tid for banespill avtales når du har treningsdelen av kurset. 

 

Påmelding gjøres på e-post til marcus@fanagolf.no. Husk å skrive hvilke datoer for teori og trening du ønsker. Melder du på flere må du oppgi alle e-postene som ønsker tilstedt lenke til Teams møte.