Skip to the content

Treningsområdet

Her legges det ut informasjon om fremdriften på det nye treningsområdet.

 

Oppdatering uke 2 - 2022

Selv om det har vært juleferie mellom forrige oppdatering og i dag kan vi nå begynne å se konturene av det som skal bli vårt nye treningsanlegg. De er straks ferdig med betongveggene i enden mot vest, og de starter da med å støpe taket. Deretter starter arbeidet med vårt nye studio og teknisk rom samtidig som resten av rangen støpes. På hull 5 og 3 nærmer grov-arbeidet seg slutten – snart er det bare sanden som mangler før vi skal så til våren. Kanskje du drar kjensel på støttemuren mot veien langs hull 10? Dette er de samme steinene som ble brukt som støttemur mellom øvre og nedre nivå på den gamle driving rangen.

Oppdatering uke 51 - 2021

Arbeidet på treningsområdet skrider fremover. Sålen på den nye driving rangen er støpt, og man er nå i gang med å forskale bakveggen og sideveggene, som skal støpes tidlig i januar. På hull 5 og 3 kan vi nå se at oppfyllingen vil gi et vesentlig løft på denne delen av banen. Noen bilder vedlagt, og neste oppdatering legges ut på ny-året. God jul alle sammen!

Oppdatering uke 48 - 2021

Det er nå syv uker siden Sartor Maskin startet arbeidet på driving rangen, og vi begynner allerede nå å se konturene av det som skal bli vårt nye treningsanlegg. Palisaden i fronten av rangen er ferdig. Arbeidet i vannkanten har vært komplisert, men resultatet ser svært bra ut. Det jobbes på spreng for å få planert ferdig driving rangen slik at de kan starte forskaling av betong-konstruksjonen i neste uke. Prosjektet er foreløpig litt etter planlagt tidsskjema, men entreprenøren jobber med å hente inn det tapte. Vi håper at vær og temperatur fremover ikke forkludrer dette.

Massene fra haugen mellom puttegreenen og chippegreenen blir brukt til å fylle opp området mellom fairway og green på hull 5 og 3. Også der er arbeidet i gang og går etter planen.