Skip to the content

Damegruppen

Damegruppen har som mål å bidra til at vi oppnår et godt sportslig, sosialt og inkluderende miljø i klubben. Damekomiteen ønsker å inspirere alle kvinnelige medlemmer i klubben over 20 år til deltagelse i damegruppens aktiviteter. Damegruppen er åpen for alle kvinnelige medlemmer over junioralder til å delta på aktiviteter og programmer som kan appellere til økt spilleglede og sosialt samhold. Dette gjelder såvel nybegynnere som etablerte spillere. Det å delta er en fin måte å bli kjent med nye og gamle medlemmer på.

Damekomiteen setter opp ulike typer turneringer, både sosiale og handicaptellende. Våren starter vi opp med Texas Scramble Florida. I løpet av hele sesongen spiller vi seks turneringer med Eclectic. Resultatene fra Eclectic legges inn i Order of Merit i Golfbox og status finnes der fortløpende. Videre spiller vi Four ball som er en parturnering, 3 køller og en putter og Caddie turnering. Turneringene går i sesongen hver onsdag ettermiddag over 9 hull fra kl.17.30. Påmelding i Golfbox. Etter turneringene blir det sosial samling i restauranten med trekkepremier.

I tillegg arrangeres det sommer- og høstfest med premieutdelinger.

Damegruppen har ansvar for å arrangere Ladies Tour for Fana Golfklubb, Vi oppfordrer alle til å delta på denne og andre regionale Ladies Tour i distriktet. Dette er en fin måte å bli kjent med kvinnelige spillere fra andre klubber i regionen.

Kontakt
For direkte kontakt med Damekomitéen, se kontaktinformasjon her.
Damegruppen har også en egen Facebook-gruppe, klikk her!

Treningstilbud 🏌🏼‍♀️

Donovan skal ha treningskurs for kvinner i mai og juni, se kursoversikten i Golfbox her. For øvrig kan damene gå sammen i mindre grupper (2-4 pers) og booke time selv.