Skip to the content

Medlemsfordeler

Som medlem kan du benytte deg av følgende fordeler: 

 

XL-BYGG tilbyr medlemmer i Fana Golfklubb fordelaktige priser ved kjøp av materialer og andre byggevarer, ved å vise frem Golfkortet som viser at du er medlem i Fana Golfklubb. Det gis ikke rabatt på tilbudsvarer. XL-BYGG har følgende utsalgsteder:

  • XL-BYGG Laksevåg, Vågsgaten 6 på Laksevåg (nedenfor Laksevåg senter)
  • XL-BYGG Åsane, Salhusveien 55
  • XL-BYGG Arna, Storaneset 20 (etter bilforhandler Oddvar Bjelde)

Tlf. 55 34 87 00

 

Dekk og Deler hjelper deg med det du trenger til din bil. Skal du bytte dekk? Som medlem av Fana Golfklubb får du rabatt på dekkskift og mye mer hos Dekk og Deler. 

Se dine medlemsfordeler hos Dekk og Deler.

 

Vurderer du å kjøpe ny bil? Da kan du som medlem i Fana Golfklubb spare store penger om du kjøper ny bil hos Sandven.

Du får nå 8-10% rabatt (!) på Jaguar og Land Rover. Rabatten beregnes med utgangspunkt i den til enhver tid gjeldende listepris fra importør, inkl. fabrikkmontert utstyr, men eksklusive engangsavgifter/registreringsavgift. Det unntak for noen «business»-modeller, modeller på kampanjepris og andre spesialprisede modeller. For slike modeller gis pristilbud i hvert enkelt tilfelle.

Rabattoversikt:   

For å få rabatten må du oppgi ditt medlemsnummer i Fana GK. Fana GK vil på forespørsel fra Sandven verifisere om dette er knyttet til et aktivt medlemskap. Tilbudet gjelder privateide tjenestebiler og privateide biler, inkludert leasede biler.

Avtalen gjelder til 27. januar 2022. Merk at rabattene kan endres dersom det skjer endringer i toll og avgiftsnivå eller engangsavgift/registreringsavgift for import av kjøretøyer til Norge.

Film av bil med god plass til golfbag

 

Som medlem i Fana GK får du en rabatt på kr 100 pr måned på 12 måneders medlemskap i Aktiv365. Månedspris etter fratrukket rabatt er kr 469 pr måned. Startkostnad kr 450 som inkluderer adm.kostnad, nøkkelkort, en time med Personlig Trener og kroppsanalyse. Medlemskapet gir tilgang til alle deres 9 sentre fra 05.00 - 24.00, 365 dager i året. Sentrene finner du på Paradis, Sandsli, Møhlenpris, Straume, Arna, Kokstad, Søreide, Kråkenes og Os. Her får du tilgang til blant annet svømmebasseng, Hot Yoga, nærmere 150 gruppetimer hver uke, tennis og squash. Du kan også benytte deres senter HotYoga365 på Møhlenpris hvor man kan praktisere ulike yogaformer som: Hot 26+2(Bikram), Klassisk, Flow, Yin, Yang/yin, Kundalini og Restorativ.

Aktiv365  spanderer også to gavekort til våre medlemmer på en måned gratis trening uten noen som helst kostnad eller forpliktelser. Du kan spandere det ene gavekortet til en venn / venninne de ønsker å trene sammen med. Er du allerede medlem hos Aktiv365 kan du spandere begge gavekortene på noen du ønsker å trene sammen med.

Ønsker du et enda rimeligere alternativ med kondisjon og styrketrening, kan du melde deg inn ved et av deres Xpress sentre som har fast, lav månedspris på kr 275 (kr 9 pr dag). Sentrene har åpent fra 05.00 - 24.00, 365 dager og man finner sentrene på Kokstad, Søreide, Kråkenes og Os.

For å melde deg inn eller å motta gavekort kontakt Ulf Hiis Bergh på e-post eller 934 00 177.

 

Fana Golfklubb har inngått et samarbeid med Grasrotdeal1.no om fordelaktig netthandel. Dette er et lokalt netthandelsselskap der du kan handle nyttige produkter, ofte kjente merkevarer, til en svært fordelaktig pris. I tillegg vil Fana GK motta en andel av det du handler for. I utvalgte perioder vil vi kjøre spesielle kampanjer («dugnad») med spesialtilbud. Disse blir lansert i nyhetsbrev. Du finner Grasrotdeal1.no på denne linken.

 

Medlemmer i Fana GK og deres familie får rabatt på 4000 kr på «Smart Annonseringspakke», i tillegg til fordelaktig salgsprovisjon. Forutsetningen er at dere benytter Eiendomsmegler Krogsveen ved Stian Bussesund, avd. Bergen sentrum. Oppgi rabattkode «KrogsveenGolf2019». Benytter du denne avtalen vil det ved gjennomført salg bli gitt en støtte til Fana Golfklubb, uten at det koster deg noe som helst!

– Vi er stolte og ydmyke over at landets boligkunder har kåret oss til best i bransjen på Norsk Kundebarometer – både på kundetilfredshet og lojalitet. Årets kåring er et bevis på at vi har lykkes med vår visjon om å levere enestående opplevelser til våre kunder. Det skal vi selvfølgelig fortsette med, sier Stian Bussesund. Stian treffer du her.

 

Skal du pusse opp? Da er det store penger å spare! Du får nå 20% rabatt på hyllepris på alle Flügger-varer hos Flügger i Fanaveien. Du trenger kun å oppgi at du er medlem i Fana Golfklubb (du trenger ikke medlemsbevis), så får du rabatten i kassen når du betaler. Du kan også handle på nett ved å klikke her, og bruke rabattkoden «FA981662». På slutten av året vil Fana GK få en bonus, basert på hvor mye som er handlet under denne avtalen. Den bonusen er det Flügger som betaler, ikke du.

 

Medlemmer i Fana Golfklubb får 25% rabatt på den til enhver tid gjeldende greenfee ved spill på Haugaland Golfklubb (Sveio Golfpark) og Nordvegen Golfklubb (Karmøy).

 

Som medlem i Fana Golfklubb får du fordeler på Sammen Trening på Fantoft (rett ved bybanestoppet). I tillegg til at dette er et av Norges største og mest moderne treningssentre med to golfsimulatorer av typen Full Swing, klatrevegg, squash-baner og mye annet. Fordelene for deg som er medlem i Fana GK består i følgende:

  • Rabatt på medlemskap i Sammen Trening - 399 kr per måned (veil. 499 kr). Som medlem i Sammen Trening kan du leie golfsimulator for 125 kr per time.
  • Rabatt på leie av simulator uten å være medlem i Sammen Trening. Som medlem i Fana GK betaler du 175 kr per time (veil. 225 kr)

Du booker simulatortime på hjemmesiden til Sammen Trening. Velg "Golfsimulator" i menyvalget øverst. Når du ankommer må du fremvise dokumentasjon på at du er medlem i Fana GK for å få den rabatterte prisen. Dette gjør du ved å laste ned Golfbox-appen på telefonen, logge deg inn (samme brukernavn og passord som du bruker på web), og klikke på symbolet øverst til høyre. Da vil din profil i Golfbox vises, og det fremgår hvilken klubb du er medlem i. Parkeringskort kan kjøpes i resepsjonen for 100 kr. Dette gjelder for et semester. Det er også mulig å kjøpe enkeltparkering i resepsjonen for 25 kr. Grunnet byggeaktivitet på området er det for tiden begrenset antall parkeringsplasser, og det kan ikke garanteres plass selv om du har parkeringskort. Det oppfordres til samkjøring, eventuelt å ta Bybanen.

 

Quality Hotel Edvard Grieg tilbyr våre medlemmer og gjester som skal spille på Fana Golfklubb overnatting til meget gunstig pris ved ledig kapasitet. Du finner kontaktinformasjon på hotellets hjemmesideVi minner også om at alle medlemmer får opptil 20% rabatt på alle hoteller i Choice-kjeden i Norden. Du må da gjøre din reservasjon på denne siden.