Skip to the content

Norsk Seniorgolf

Norsk Seniorgolf (NSG)

Norsk Senior Golf (NSG) er ikke drevet av Seniorkomitéen i Fana Golfklubb, men av NSG sentralt. Arild Petter Søvik er klubbkontakt, og den som organiserer det praktiske her hos oss. 

NSG Medlemskapet er et personlig medlemskap og gjør at du blir medlem i en organisasjon som arrangerer turneringer i hele Norge, men også golfturer til sydlige strøk. Gjennom medlemskapet i NSG får du tilgang til både aktivitetene og et lojalitetskort som gir visse fordeler hos klubber (rabatt på green-fee) og fordeler hos sponsorer.

Dere kan lese mer om NSG på deres hjemmesider: https://seniorgolf.no

 

Medlem i NSG

Golfere som fyller 50 år eller mer i år kan melde seg inn i NSG. Innmelding gjøres på NSG sin hjemmeside. Kontingenten for 2024 er kr 950,- 

 

Hva får du igjen som medlem i NSG?

Et morsomt og godt regionalt og nasjonalt turneringsmiljø for golfere som er 50+!

I Fana golfklubb er vi en god gjeng som turnerer jevnlig i Bergensområdet, men vi deltar også i andre landsdeler. Vi har NSG medlemmer i de fleste turneringsklassene. I tillegg har vi et tett og godt forhold til NSG golfere i andre klubber.

Som medlem i Norsk Senior Golf kan du da delta i lokale NSG turneringer på Vestlandet, men også i alle NSG-turneringer rundt om i landet. Og det siste nye, deltakelse i de regionale senior turneringene i Rogaland (SEBO 50+ turneringene).

NSG-turneringene følger samme oppskrift som tidligere år, og under «paraplyen» NSG Sissener Classic Tour. 

NSG Sissener Classic Tour er individuelle turneringer, der du konkurrerer i din HCP-klasse.

Der er også match turneringer, hvor det arrangeres matcher mot naboklubbene som avtales med regionale motstandere i løpet av sesongen.

Hvert år arrangeres det lagmesterskap (over en helg), hvor Fana Golfklubb stiller med to lag, et veldig godt og sosialt arrangement i NSG regi.

Turneringer blir annonsert etter hvert, og når disse blir klar vil de bli lagt ut i Golfbox, hvor medlemmer i NSG har tilgang via sin bruker.

 

Europamesterskap, landskamper og landsfinale

Basert på resultater du oppnår i NSG sine individuelle turneringer oppnår du OoM poeng som samles i sentrale og regionale OoM-lister.

OoM-listene danner så grunnlag for kvalifisering til ESGA/EGA mesterskap, uttak til landskamper, og til deltagelse i NSG Landsfinale. I 2023, hadde vi flere deltakere fra Bergensområdet i flere av disse turneringene.

 

Mer info om diverse turneringer og arrangementer i NSG regi finner du på hjemmesiden til NSG.