Skip to the content

Klubbmesterskap Match 2024

Det ble en fantastisk dag på Fana Golfklubb! 🏆

21 spillere til start og alle hadde et lite håp om å få navnet på Fanas egen Claret Jug. Det ble satt 15 meters putter, chipper i hullet når det var mest nødvendig og det var mange tette matcher.

Når 18 hull og runde 1 var gjennomført sto vi igjen med 8 spillere som kjempet om finale plass. Det ble gjennomført 18 nye hull og det ble utrolig spennende med mye bra spill. Her gikk Filip og Sven videre til finalen, og håpet var at de skulle kose seg rundt med bil de siste 6 hullene. Det ble lite kos, for det været som slo inn når matchen startet var vilt med kraftig regn og mye vind.

Filip tok hull 1. Matchen var snudd etter hull 3, men den snudde fort igjen og før hull 6 var Filip 1 opp. Nervene tok nok Filip litt, for han endte i vannet på første ballen og endte opp med en trippel. Sven lå kort på green og med en tre putt var det klart for omspill på hull 7. På dette tidspunktet var begge ganske kald, og Sven toppet utslaget i vannet mens Filip slo en ball OB før han slo i rødt på andre ballen. Sven endte opp med en ukontrollert dobbel, men Filip endte opp med en 8er.

Det var en svært spennende finale som kunne gått begge veier. Bra kjempet av Filip!

Gratulasjoner er selvfølgelig på sin plass men de bør også gå til alle som stilte opp i dag selv om værmelding ikke var lovende.

Takk for en strålende dag!