Skip to the content

Jarand Ekeland Arnøy

Jarand Ekeland Arnøy (23) har vært medlem i Fana Golfklubb hele sitt golfliv, og startet sin profesjonelle karriere etter junioralder i 2016. Jarand har i de tre siste årene spilt på nivå 2 i Europa. I 2019-sesongen endte han på 6. plass i Nordic League med en rekke topp 10 plasseringer. Han spilte finalen i Q-School Europa Tour. 

I European Tour kvalifiseringen i 2019 kvalifiserte han seg gjennom steg 1 og 2, men fikk ikke det helt til i finalesteget, og klarte ikke Europatour-kortet denne gang. Istedenfor fikk han med seg kategori på Challenge Tour, som altså er nivået under European Tour. Han starter 2020-sesongen i Spania i februar, hvor hovedfokus for året er å sikre plass på European Tour. Han kommer til å spille på Challenge Tour, Asia Tour og Nordic Golf League og selvfølgelig Q-School European Tour.

Satsing på profesjonell golf er krevende, ikke bare fysisk og mentalt, men også økonomisk. Dersom det er av interesse for deg eller din bedrift å samarbeide med Jarand, blir han veldig glad om du tar kontakt med manager Rune Arnøy (rarnoy@gmail.com / tel 482 11 353).

For å følge Jarand anbefales Jarands facebook-side. Der finner du løpende oppdateringer på hans turneringsprogram. Under finner dere også lenker til de aktuelle ligaene hvor Jarand spiller i 2020.

LENKER: